Lexmark XC4240 bordmodell

Lexmark XC4240 passer godt til mindre- og mellomstore bedrifter/avdelinger som vil ha en proff skriverløsning med mange muligheter innen dokumenthåndtering.

Dette sammen med flotte fargeutskrifter bilder, tekst og grafikk i brosjyre produksjon eller annet i papirformat.

XC4240 er en flott kontor printer i bedriftens lokaler. God skanner funksjon gjør det lett å digitalisere dokumenter til søkbare filer i “skyen” eller server.

Fargeutskrifter opptil 40 sider og skann opptil 100 sider per minutt.
XC4240 kontorskriver gir god papir kapasitet til å trykke mange kopier.

Den har standard harddisk og OCR som gir mange muligheter innen datainnhenting med søkbare filer.

Store tonerkassetter som gir sort 9000 og farge 6000 sider.

Den kommer med Vippbar 7-tommers berøringsskjerm med mange short-cut funksjoner.

Lexmark XC4240 bordmodell
Leie NY kr. 399,-.
Pris NY kr. 13.402,-.
Pris eks. mva og frakt. 

Jeg er interessert. Send meg et tilbud.

Lexmark XC4240

Proff kraftig kontor skriver løsning til mindre- og mellomstore bedrifter som vil ha en effektiv skriver og skanner på kontoret.
  • Vippbare 7-tommers [17,8 cm] e-Task berøringsskjermen og forbedrede tilgjengelighetsfunksjoner.
  • Fargeutskrifter på opptil 40 sider per minutt og skanning av opptil 100 sider per minutt.
  • Standard harddisk og OCR som sørger for nye datainnhentings- og arbeidsflytsmuligheter.
  • Med opptil 1 451 siders innmatingskapasitet og bildesystem med lang levetid.
  • Tonerkassetter som varer i 9 000 sort/hvitt-sider og 6 000 sider i farger.
Lexmark XC4240 kommer i en standard bordmodell, gulvmodell med kabinett eller ekstra arkmagasin gulvmodell med kabinett.
Rekvisita / tonerkassetter til Lexmark XC4240. Gå til vår hjemmeside for Lexmark XC4240 https://printerdeler.no/lexmark-bsd-4240
Printer Norge gir inkludert i salgs-/leiebeløp service-/driftsavtale i 12 måneder. Etter utløp garantitid 12 måneder tilbys det en service-/driftsavtale.
  • Service-/driftsavtale Dekker deler og komponenter som ikke er definert som forbruksartikler. Dekker servicetekniker på stedet eller fjernsupport. Dekker ikke forhold knyttet til nettverk, 3. part utstyr/IT leverandør skriver er koblet til samt brukerfeil.
Det betales månedsbeløp etter gjeldende prisliste månedsbeløp. Service-/driftsavtale månedsbeløp betales forskuddsvis per kvartal.
Ved bestilling skjer følgende: Frakt Det avtale tidspunkt for levering med vårt speditørselskap. Det avklares om det er trapper eller skriver kan trilles rett inn i lokalet på hjul eller palle hvor den skal stå. Installering Det avklares om man ønsker tekniker til å montere skriver i bedriftens lokale. Det avklares nettverkstilkobling i lokalet. Det avklares oppsett brukerinnstillinger med IT-ansvarlig/kontaktperson i bedriften. Installering kan også gjøres via vårt fjern supportsenter. Dette hvis bedriften vil sette opp skriver selv. Retur av gammel skriverløsning Det avklares retur hvis bedriften har en gammel skriver som skal kasseres som EE-avfall. Annet Håndtering emballasje gjøres via bedriftens egen avfalls kontainer eller av Printer Norge. Generelt så selger eller leier vi ut skrivere i vårt Print-as-a-Service tjeneste.