Automatisk toner bestilling

En viktig funksjon som kan settes i en Lexmark skriver er automatisk toner bestilling. Når en farge begynner å gå tom, som regel når det er 10% igjen, så gir den beskjed.

Denne meldingen kan settes opp som følger:

  • Til vedkommende i bedriften som er ansvarlig for å bestille toner. En e-post sendes til rette vedkommende som igjen bestiller toner videre til Partner eller direkte til Printer Norge. Denne måten er litt tungvint men alt skjer innenfor bedriften/organisasjonen. Det gir en høy grad av sikkerhet.
  • Melding snart tom for toner kan sendes direkte til Partner eller Printer Norge. Det legges inn i funksjonen e-post til Partner eller Printer Norge. Bekreftelse kan også sendes til ansvarlig person hos kunde. Dette kan gjøres etter godkjennelse i fra ansvarlig person i bedriften eller IT avdeling.
  • Partner kan få en egen Lexmark Print Management (LPM) plattform for overvåking av kunders skriver park. LPM fir god over sikt over trykkeaktivitet Partners kunder. Det krever en del kunnskap og interne ressurser hos Partner for å styre dette.
  • Printer Norge sitter opp automatisk toner bestilling ved installering av skriverløsning.